Afzetters kan niet anders zeggen

Pagina: 1

Auteur Bericht
Lid
Geregistreerd: Jun 2017
Berichten: 1
CitroŽn DS3 gekocht.... half jaar later vielen de ruitenwissers uit en bleek de aircopomp kapot te zijn.... is wel slim om dan de auto in de winter te verkopen. Al met al meer dan 1000 euro aan reparaties verder.

Bedankt
Administrator
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 32
Goedemorgen,

Jammer dat u een reparatie aan uw auto heeft moeten laten uitvoeren. Airco's worden natuurlijk het hele jaar door gecontroleerd; ook in de winter!

Als de airco 6 maanden later niet meer werkt lijkt het me heel sterk dat de aircopomp stuk is. Laat ik in ieder geval stellen dat het wel "toevallig" is dat het duurste onderdeel van de airco vervangen moest worden.

Om onze klanten te behoeden voor (te) hoge rekeningen en wellicht zelfs verkeerde diagnoses mag iedereen die hier een auto gekocht voor zo lang als ze met de auto rijden bij ons langskomen voor een gratis diagnose. Reparaties en/of onderhoud wordt uitgevoerd tegen kostprijs. Op onderdelen krijgen we tussen de 20 en 50% korting en de monteurs hier in de buurt rekenen voor ons slechts 35 Euro per uur! Kortom: als u ooit iets moet laten repareren, hoeft het nooit veel te kosten!
_______________
A.C.C. Overveen BV

Groot geworden door in prijs klein te blijven

Pagina: 1

ACC Overveen BV » Ontevreden » Afzetters kan niet anders zeggen

ACC Overveen BV wordt aangedreven door UseBB 1 Forumsoftware